hemmapappa

Alla inlägg den 25 april 2010

Av Billy - 25 april 2010 21:33

Så där. Då har man lyckats kränga iväg en crosshjälm. Nu är det bara 1 hjälm, 1 par mcstövlar, 2 buffar och 3 crossstyren kvar i blocketannonsen. Skynda fynd.


Annonsen: http://www.blocket.se/vi/26984918.htm


Hittade förresten ett gäng möbler man borde ta och annonsera ut också. Har två soffor, en byrå, ett matbord och nåt mer som jag inte kommer ihåg. Står nere i ett av garagen och bara står. De borde göra bättre nytta nån annan stans, plus att en liten slant borde man kunna få FÖRT.


Ett jävla tjat om farstun idag men snart är den även färdigmålad. Golvet alltså. Första lagret på golvet ligger och gottar till sig i detta nu. Imorgon smetar vi på den andra laddningen. "Sen herre sju jeflar". Bildbevis kommer så fort jag orkat ladda upp batteriet i kameran. Kameran är på övervåningen och laddaren på nedervåningen. Orka gå upp och hämta.


Åt för övrigt flygande jakob förut. En av mina absoluta favorit vardagsrätter. Det mesta med banan i är ju stört gott. Om du inte har testat att skiva på lite banan över köttfärssås och spagetti nån gång beordrar jag dig att testa det. Snarast möjligt! Gillar du flygande jakob gillar du garanterat lite banan på köttfärssåsen. Mumsisch ja.

Av Billy - 25 april 2010 17:46

Då var farstubänken på plats, OCH med en färdig sitt-skiva, klädd och klar. Fina fisken. Det som är kvar att göra i farstun är att måla golvet, och eventuellt sätta upp en tapet. Vi får se.


Tyget vi klädde den i köpte vi innan vi ens flyttade in i huset. Alltså typ två år sen. Det var givet redan då att det var det tyget vi skulle ha. Men vissa saker drar ut på tiden... Vissa längre än andra...Vissa väldigt mycket längre än andra.


Men det är märkligt. Från att farstun fram tills idag fungerat som människosluss, och soptipp, till att man faktiskt blir sugen på att sitta där. Kanske en plats för en whiskey en regnig sommardag? - Pohlman ge mig regn, och värme!


Mumsiga hälsningar,


 

Ernst Kirchsteiger

Av Billy - 25 april 2010 15:19

Vaknade. Gick upp. Drack lite kaffe. Lekte med Viggo. Stina vaknade. Stina gjorde frukost. Vi åt den. Drack lite mer kaffe. Totalrensade farstun. Torkade och städade den. Gjorde oss i ordning. Gjorde Viggo i ordning. Åkte in till stan. Klockan var då 10.00 Fatta, allt detta och klockan var bara 10.00


Anyhow, vi skulle in för att köpa en skiva till en liten träsoffa vi ska ha i farstun. Vi åkte till Coop. Köpte en massa olika saker. Bland annat en glass. Kommer ut till parkeringen. - Men fan, nu glömde vi köpa skivan! - Hmm, vi åker till NA Svenssons och köper en. Där kan man säkert få den kapad till perfekt storlek direkt.


Åker dit, med glassen i handen. Stängt. - Bajs! Jävla kristen butik! Det var på -80 talet man höll saker stängt på söndagar, och inte ens då var det ok! Åker till blomsterlandet och köper lite tantblommor. (pelargoner). - Ähh vi skiter i att köpa en skiva till soffan va? - Ja fan vi åker hem. Jag kan snickra en. Hur svårt ska det vara.


Åker hem. Tutar på ett par fågelskådare. Städar vidare i farstun. Bygger en skiva till träsoffan. - Hur svårt ska det va? Nä just det, inte alls svårt.


Passar på att ta en tur med hojen när Stina och Viggo slaggar. *hoppas jag inte väckte dom när jag startade den och åkte i väg. Eller när jag kom tillbaks för den delen.


Nu vaknade Viggo, och detta blogginlägg är till ända.


Presentation

En blogg om min pappaledighet.

Välkommen!

Omröstning

Vilket lag vinner fotbolls VM?
 Tyskland
 Brasilien
 Holland
 Spanien
 Italien
 Sydafrika
 Argentina
 England
 Portugal
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards